AcasăSPORTPetrolul il vrea pe Goian de la Rangers!

Petrolul il vrea pe Goian de la Rangers!

Goian ar putea juca din nou in Liga 1, dupa experientele Foresta Falticeni, Ceahlaul, FCM Bacau si Steaua

Mircea Rednic are promisiunea lui Florian Walter pentru un transfer de rasunet pentru acest sezon, iar  fundasul greu incercatei grupari scotiene Glasgow Rangers se pliaza pe cerintele „Strambului”.

Goian ar putea juca din nou in Liga 1, dupa experientele Foresta Falticeni, Ceahlaul, FCM Bacau si Steaua

Partidele de verificare jucate de Petrolul Ploiesti au scos in evidenta carentele compartimentului defensiv. Tehnicianul Mircea Rednic a anuntat ca are promisiunea patronului Florian Walter ca in cel mai scurt timp sa ajunga la echipa un fundas central cu nume, care sa il poate ajuta la atingerea obiectivului.

Unul dintre cei ofertati de prahoveni este Dorin Goian (31 de ani), internationalul roman de la Glasgow Rangers. Clubul sau, aflat in faliment, a fost retrogradat in cea de a doua liga scotiana si este chiar in pericol sa se desfiinteze. Fiscul britanic se afla intr-un litigiu cu Rangers, care trebuie sa plateasca 93,5 milioane de euro. Goian mai are contract inca doua sezoane cu scotienii, dar salariul de 800.000 de euro a fost diminuat cu 75%. Internationalul roman i-a anuntat pe oficialii ploiesteni ca pretentiile sale financiare sunt in jurul a 500.000 de euro, asta in conditiile in care va veni liber de contract. Daca cele doua parti vor ajunge la o intelegere, Goian ar deveni cel mai bine platit jucator din Liga 1. Totusi, impresarul jucatorului, Florin Manea, afirma ca, deocamdata, nu se pune problema unui transfer al clientului sau la Petrolul.

author avatar
Sebastian Stan
89 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger