AcasăSPORTPetrolul angajeaza paznici din rindul „ultrasilor”

Petrolul angajeaza paznici din rindul „ultrasilor”

Dupa incidentul de la partida cu Steaua, cand un fan a patruns pe teren si l-a lovit pe George Galamaz, „gazarii” si-au intarit securitatea la arena „Ilie Oana” cu o firma bucuresteana.

Agresorul lui Galamaz a fost blocat de Martinovici

La meciul amical cu Partizan Belgrad, disputat in weekend-ul trecut, paza pe stadionul „Ilie Oana” a fost asigurata de Red S.A.S, societate care mai colaboreaza in Liga 1 cu gruparea Concordia Chiajna. Inlocuitorii „cerberilor” de la Galant Security s-au pus repede bine cu fanii Petrolului, cativa lideri ai galeriei „Lupilor galbeni” povestind ca au fost contactati pentru „o colaborare”. Din cate se pare, Red S.A.S recruteaza stewarzi din randul „ultrasilor”, la partida cu sarbii, platind cate 50 de lei fiecarui suporter ploiestean care a acceptat sa joace in „Lupul paznic la oi”. Selectia agentilor a depasit „granitele” orasului, ajungand pana in Valenii de Munte.

Ultrasii Petrolului, printre cei mai duri din tara

Red S.A.S este firma de paza angajata de FC Steaua pentru a-i tine-n frau pe huliganii maghiari veniti la Bucuresti cu ocatia partidei pe care Ujpest a disputat-o in Ghencea, acum 2 ani, in preliminariile Europa League.

[poll id=”142″]

author avatar
Laurentiu Teodorescu
312 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger