AcasăSPORTPetrescu, victorie ca la Stalingrad!

Petrescu, victorie ca la Stalingrad!

Petrescu exulta in tribuna dupa prima victorie a lui Dinamo in campionat

Noul tehnician al lui Dinamo Moscova a reusit sa schimbe fata echipei in mai putin de o saptamana. Sambata, trupa lui Dan Petrescu a obtinut primele trei puncte in acest sezon, castigand cu 3-2 pe terenul lui Lokomotiv.

Petrescu exulta in tribuna dupa prima victorie a lui Dinamo in campionat

Dan Petrescu a facut prima minune din postura de antrenor principal la Dinamo Moscova. A scos echipa din socul emotional provocat de infrangerile pe banda rulanta si, chiar daca a stat in tribuna, fiind in continuare suspendat, jucatorii l-au simtit aproape.

Elevii lui Petrescu, in derby-ul cu Lokomotiv

„Am discutat cu antrenorul inaintea partidei. Ne-a spus transant: «Nu mai aveti unde sa va retrageti! Trebuie sa atacati cu orice risc, pana la ultima picatura de sange!»”, a declarat la finalul meciului cu Lokomotiv mijlocasul Artur Yusupov.

Armata rusa aparand Stalingradul

Presa rusa scrie ca Dan Petrescu a pregatit acest duel ca si cum ar fi avut de aparat Stalingradul in fata armatei germane. Le-a explicat jucatorilor ca ori castiga, ori vor muri! „«Vreau de la voi agresivitate in teren, sa controlati mingea, sa puneti presiune si sa va ganditi doar la victorie. Inca o infrangere ne va fi fatala!»”, povesteste Yusupov ca ar fi sunat modul in care antrenorul roman si-a mobilizat elevii.

Sambata la pranz, Dinamo Moscova a castigat cu 3-2 in fata celor de la Lokomotiv Moscova, dar ramane in continuare ultima in clasament, la 10 puncte distanta de liderul Zenit St.Petersburg. Acum, Dinamo se pregateste pentru returul de maine seara cu VfB Stuttgart din Europa League, svabii castigand in prima mansa cu 2-0. Etapa viitoare, moscovitii vor infrunta fosta echipa a lui Dan Petrescu, Kuban Krasnodar, ocazie cu care „Bursucul” Dan va avea prilejul sa stea pentru prima oara pe banca lui Dinamo in campionat.

author avatar
Sebastian Stan
159 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger