AcasăSPORTPetrescu l-a transferat pe Niculae la Krasnodar: Kuban romanesc!

Petrescu l-a transferat pe Niculae la Krasnodar: Kuban romanesc!

Daniel Niculae, pe vremea cand evolua pentru Nancy

„Bursucul” Petrescu si-a intarit echipa cu un international roman. Kuban Krasnodar l-a transferat pe Daniel Niculae, ultima oara la AS Nancy. Niculae a semnat un contract pe doua sezoane cu gruparea rusa si va face pereche in atac cu Gigel Bucur.

Daniel Niculae, pe vremea cand evolua pentru Nancy

Dupa ce saptamana trecuta l-a vandut pe Lacina Traore, cu suma de 15 milioane de euro, la Anzhi Makhachkala, Dan Petrescu a incercat sa-i gasesca africanului un inlocuitor pe masura. Si l-a gasit in persoana atacantului roman Daniel Niculae (29 de ani), care era liber de contract dupa ce s-a despartit de AS Monaco.

In ultimul sezon „Nico” a jucat sub forma de imprumut la AS Nancy, fiind considerat cel mai important fotbalist din lotul echipei antrenate de Jean Fernandez. In cele sase sezoane petrecute in Hexagon, Daniel Niculae a imbracat tricourile gruparilor AJ Auxerre, AS Monaco si AS Nancy. Daniel Niculae va face echipa in atacul lui Kuban Krasnodar cu un alt roman, atacantul Gigel Bucur, care joaca de doi ani la formatia din sud-estul Rusiei.

author avatar
Mihai Koblenko
99 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger