AcasăSPORTPetrecere surpriza pentru campionul national de raliuri

Petrecere surpriza pentru campionul national de raliuri

Vali si Alina, momentul tortului

In week-end-ul trecut, Vali Porcisteanu a implinit 29 de ani, el fiind, de altfel, cel mai tanar campion national absolut al Romaniei din toate timpurile.

Vali si Alina, momentul tortului

Petrecerea pe care i-a organizat-o iubita sa, Alina Carmina Bunica – de asemenea pilot de raliuri – a fost una restransa, si a avut loc la Pitesti, orasul adoptiv al sportivului. „Ii multumesc Alinei pentru petrecerea surpriza pe care mi-a organizat-o! I-am promis ca, la schimb, anul viitor ii voi dedica un nou titlul de campion national”, a declarat pilotul pentru ziarul „National”.

Sarutari fierbinti pe pereti

La ultima editie a Campionatului National, Vali Porcisteanu si co-pilotul acestuia, Dan Dobre, ambii concurand pe un Mitsubishi Evo9, au acumulat 127 de puncte, devansandu-i pe Bogdan Marisca / Sebastian Itu (Mitsubishi Evo9 – 119.5 puncte), respectiv Dan Gartofan / Mihai Lazarescu (Subaru N15 – 85 de puncte).

Porcisteanu si Dobre, victoria finala
author avatar
Sebastian Stan
825 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger