AcasăSPORTPetrecere in fotbalul spaniol: Puyol si Pique n-au venit la nunta lui...

Petrecere in fotbalul spaniol: Puyol si Pique n-au venit la nunta lui Xavi

Fotbalistul Xavi Hernandez, mijlocas la FC Barcelona, s-a casatorit sambata cu Nuria Cunillera, la eveniment particpand 180 de invitati, intre care si mai multi coechipieri ai jucatorului. Ceremonia a avut loc la Gradina Botanica Marimurtra, din Blanes, iar petrecerea la restaurantul ”El convent”.

Xavi nu i-a avut alaturi, la nunta, pe bunii sai prieteni Puyol si Pique (foto jos)

Printre invitati s-au aflat portarul Víctor Valdes, alaturi de sotia sa, Yolanda Carmona, mijlocasul Sergio Busquets, dar si Santi Ezquerro, Oleguer Presas, Gabri García si Albert Jorquera, cu totii fosti jucatori ai Barcelonei. Ultimii sositi, alaturi de partenerele lor, au fost Cesc Fábregas, Leo Messi, Javier Mascherano, Pedro Rodriguez, Jordi Alba si Andrés Iniesta, care au venit intr-un autocar. In schimb, nu au fost prezenti Carles Puyol, aflat in vacanta cu logodnica Vanessa Lorenzo, si Gerard Pique, care este la Los Angeles alaturi de Shakira si de fiul lor, Milan.

Puyol si Pique

Un alt absent important a fost portarul echipei Real Madrid, Iker Casillas, prieten de multi ani cu Xavi. Acesta s-a scuzat, motivand ca a avut un sezon dificil si are nevoie de relaxare si liniste alaturi de Sara Carbonero, mai ales dupa ce au aparut informatii privind faptul ca jurnalista ar fi incarcinata. Xavi Hernandez si Nuria au decis sa doneze darul de nunta spitalului San Joan de Deu din Barcelona, iar luna de miere o vor petrece in Insulele Seychelles.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
581 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger