AcasăSPORTPeseiro ataca inainte infruntarea cu CFR: ”Romanii? Niste amatori!”

Peseiro ataca inainte infruntarea cu CFR: ”Romanii? Niste amatori!”

Peseiro a rezistat sase luni la Rapid, desi semnase pe trei ani

La patru ani de la despartirea de Rapid, Jose Peseiro da din nou peste fotbalul romanesc, Sporting Braga, actuala sa echipa, urmand sa infrunte CFR Cluj in prima etapa din grupele Champions League.

Peseiro a rezistat sase luni la Rapid, desi semnase pe trei ani

Cele doua formatii se vor infrunta miercurea viitoare, pe „Estadio AXA” din Braga, iar Peseiro este increzator ca Sporting va debuta cu o victorie. Portughezul, care a pregatit-o pe Rapid in 2008, sustine ca jucatorii romani i-au lasat o impresie buna. „Romanii? Niste amatori. Jucatorii sunt talentati, dar la nivel de cluburi stiu ca stau foarte prost. Si cand eram eu la Rapid, nimeni nu avea responsabilitatea bine stabilita in club. Fiecare facea ce vroia si ajuta echipa cum putea” a precizat Jose Peseiro, intr-un interviu acordat site-ului oficial al clubului Sporting Braga.

Antrenorul de 52 de ani sustine ca a urmarit, deja, mai multe meciuri disputate de CFR Cluj si si-a luat masuri de siguranta. De asemenea, portughezul mizeaza pe plusul de tehnicitate al elevilor sai, Peseiro pariind ca diferenta va fi facuta de brazilienii pe care ii are la dispozitie – Alan, Paulo Cesar, Leandro Salino sau Mossoro.

author avatar
Cristi Ionita
302 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger