AcasăSPORTPescobar l-a dat de gol pe Mutu. Ce a făcut antrenorul CFR-ului...

Pescobar l-a dat de gol pe Mutu. Ce a făcut antrenorul CFR-ului după 1-1 cu Farul: „Naşul diamantelor”

CFR Cluj, echipa antrenată de Adi Mutu, a remizat, sâmbătă, 1-1, în deplasare la Farul. La finalul meciului, „Briliantul” a spus că echipa lui a dominat jocul și că, de când este el la CFR, formația a pierdut doar un meci.

În urma acestei partide ce a avut o încărcătură emoţională deosebită, mai ales că Hagi este naşul lui, Mutu a simţit nevoia să se „descarce”.

Petrecere cu Pescobar şi lăutari

În seara zilei de 03 martie 2024, la aproximativ 24 de ore după jocul de la Ovidiu dintre CFR Cluj și Farul Constanța, pe internet au apărut mai multe filmulețe și poze cu Adrian Mutu în timp ce se distra la o petrecere cu lăutari.

În una dintre filmări, în care Paul Pescobar apare singur, pe fundal poate fi zărit Adrian Mutu căruia un lăutar îi cântă melodia „Toate diamantele”.

„Atât s-a putut”, „Vezi că «Briliantul» le cam umflă botul ăstora din HoReCa”, „Nu pare prea afectat de rezultatele din ultima perioadă”, „Viitor manager la Taverna Racilor” și „S-au unit legendele” sunt doar câteva dintre comentariile pe care internauții le-au lăsat în dreptul imaginilor.

Imaginile cu Mutu sunt AICI.

Azerii îl regretă pe Mutu

Conducătorii lui Neftchi Baku au decis la finalul anului trecut să se despartă de antrenorul Adrian Mutu, nemulțumiți că echipa ocupa locul trei în campionatul din Azerbaijan, la 13 puncte de liderul Qarabag.

În locul lui Mutu a venit la echipă Miodrag Bozovic, însă echipa a mers și mai rău cu acesta la conducere.

„Promisiunea făcută de antrenorul balcanic nu s-a împlinit. Mutu are mai multe puncte în 6 runde decât Bojovic. Să ne concentrăm pe rezultatele lor împotriva acelorași echipe”, au titrat jurnaliştii azeri.

author avatar
Andrei Ștefan
1.413 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger