AcasăSPORTPericolul nevăzut de la Euro 2024

Pericolul nevăzut de la Euro 2024

Nici nu a început „europeanul” din Germania, că deja se vorbește despre primele pericole și probleme.

Poliția din Germania este în alertă din cauza suporterilor! Ultrașii germani plănuiesc bătăi pe grupurile de pe „dark web”, unde se pare că țintele principale ar fi fanii englezi.

O publicație britanică a scris despre înmulțirea huliganilor care ar putea perturba desfășurarea Campionatului European din această vară.

În principal, englezii au scris despre „Brigada Nassau”, o grupare ultras formată din susținători ai echipei de fotbal Eintracht Frankfurt. Membrii brigăzii au fost părtași deja la mai multe evenimente neplăcute, la nivel european. Conform The Sun, gruparea este în principal formată din luptători de arte marțiale, boxeri și bodyguarzi, ceea ce ar putea reprezenta un real pericol pentru alți suporteri de rând.

Englezii nu uită că „Brigada Nassau” a provocat deja violențe la Londra, cu ocazia duelului dintre West Ham și Eintracht Frankfurt.

S-a aflat din surse că suporterii lui Frankfurt au planul făcut pentru englezi, pe care îi așteaptă în orașul lor, cu ocazia meciului Danemarca-Anglia, care se va disputa pe 20 iunie, în faza grupelor.

author avatar
Mihail Ioan
545 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger