AcasăRecomandariPericol pentru Halep: jucatoarele de tenis, agresate de psihopati in plina strada!

Pericol pentru Halep: jucatoarele de tenis, agresate de psihopati in plina strada!

Vanate nu doar de paparazzi, ci si de psihopati care isi revarsa frustrarile prin actiuni de intimidare si uneori chiar atacuri la persoana. Asta au ajuns jucatoarele de tenis in ziua de azi si in special cele aflate in varful ierarhiei WTA.

Halep este deja o vedeta de talie internationala, urmarita cu interes la fiecare turneu

Din pacate, si Simona Halep este un asemenea caz, vezi mesajele de amenintare primite in luna aprilie de la danezul Jesper Andreassen. Cu toate ca atunci WTA i-a promis ca o va proteja, acest lucru nu se intampla in China, acolo unde romanca participa la turneul de la Guangzhou. Din contra, Halep a fost zarita singura plimbandu-se pe strada si mai apoi intr-un mall din oras, situatie mai putin obisnuita pentru o sportiva de 10 milioane de dolari.
Si toate astea la numai cateva zile distanta dupa o intamplare care a socat tenisul mondial. O cunoscuta jucatoare franceza (nu i s-a facut publica identitatea) a fost victima unei agresiuni sexuale petrecute duminica dimineata, la iesirea dintr-un club de noapte parizian. Potrivit presei din Hexagon, jucatoarea a fost abordata de un barbat care i-a spus ca este angajatul clubului respectiv si are misiunea sa o conduca acasa, cu masina. In momentul in care sportiva a urcat in masina, barbatul a blocat portierele, iar continuarea a oferit-o „20minutes.fr”: „Agresorul a inceput sa o atinga pe coapse si apoi si-a scos penisul din pantaloni. Intr-un final, tanara a reusit sa scape, anuntandu-si prietenul ce patit”. Insotita de iubitul ei, unul dintre cei mai cunoscuti sportivi francezi, jucatoarea de tenis s-a intors a doua zi la club si l-a identificat pe atacator pe baza imaginilor provenite de la camerele de filmat. In varsta de 52 de ani, agresorul a fost deja retinut de politisti si plasat in detentie preventiva.

Calificata in turul 2 la Guangzhou

Cap de serie numarul 1 la Guangzhou, Simona Halep s-a calificat in turul al doilea  dupa o victorie in doua seturi la croata Petra Martici (128 WTA), 6-4, 6-2. „A fost umiditate mare si de aceea ne-a venit foarte greu sa jucam”, a comentat Halep la finalul meciului care a durat o ora si jumatate. In turul doi, Simona va juca impotriva unguroaicei Timea Babos (76 WTA). Ultima intalnire dintre cele doua s-a incheiat cu victoria Timeei (1-6, 7-5, 6-3), in Cupa Federatiei, in 2014.

Cu Cehia, in Cupa Federatiei, la Cluj

Federatia Romana de Tenis va organiza intalnirea cu Cehia, din Cupa Federatiei, programata in perioada 6-7 februarie 2016, in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca. „Cel mai mare eveniment sportiv organizat anul viitor de Romania nu poate fi desfasurat decat in cea mai mare si mai moderna sala pe care o are tara noastra, Sala Polivalenta din Cluj-Napoca. In acest fel, ne tinem si promisiunea de a ajunge in cat mai multe orase cu cele doua echipe tricolore, Cupa Federatiei si Cupa Davis, dupa Brasov, Sibiu, Galati si Constanta”, a declarat presedintele FRT, George Cosac.
Cehia, care are trei jucatoare in top 15 WTA (Petra Kvitova – 4, Lucie Safarova – 5, Karolina Pliskova – 11), va juca pe 14 si 15 noiembrie finala Cupei Federatiei, contra Rusiei, la Praga.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
416 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger