AcasăSPORTPedro a crescut langa vedete

Pedro a crescut langa vedete

Marti seara, Rui Pedro l-a batut de trei ori pe nefericitul Beto

Atacantul portughez Rui Pedro, vedeta lui CFR Cluj in victoria obtinuta marti seara cu Sporting Braga, s-a aflat pentru sase luni in lotul supercampioanei FC Porto.

Marti seara, Rui Pedro l-a batut de trei ori pe nefericitul Beton

Nascut si crescut in Vila Nova de Gaia, o suburbie a orasului Porto, Rui Pedro a ajuns la gruparea de pe „Das Antas” (astazi „Dragao”) inca de la 13 ani. Si-a facut ucenicia timp de sase ani, iar in vara lui 2007 a fost promovat la prima echipa de Jesualdo Ferreira.

Atacantul nu a facut multi purici in tricoul lui Porto

Desi nu a apucat sa evolueze pentru FC Porto, Rui Pedro a impartit vestiarul cu nume mari, precum Ricardo Quaresma, Jose Bosingwa, Raul Meireles, Lucho Gonzalez sau Lisandro Lopez. De altfel, perioada respectiva pare chiar sa-l fi marcat pe viata, atacantul de 24 de ani visand sa le calce pe urme fostilor sai coechipieri si sa ajunga si el sa evolueze pentru cluburi precum Chelsea Londra, FC Barcelona sau FC Liverpool. Rui Pedro a fost imprumutat la inceputul lui 2008 la Estrela Amadora, iar de atunci a mai evoluat pentru Portimonense, Gil Vicente si Leixoes. Adus in Romania gratis de antrenorul Jorge Costa, in vara anului trecut, Rui Pedro a reusit sa marcheze, impotriva lui Sporting Braga, primul hattrick din cariera.

author avatar
Cristi Ionita
114 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger