AcasăSPORTPedepsit pentru ca nu semneaza prelungirea contractului

Pedepsit pentru ca nu semneaza prelungirea contractului

Laurentiu Reghecampf

Titularul echipei nationale plateste refuzul de a semna prelungirea contractului scadent in vara viitoare cu pierderea locului in primul „11” al Stelei.

Tatarusanu nu este impresariat de sotia lui Reghecampf
Laurentiu Reghecampf

Conducerea clubului Steaua vrea sa dea un semnal ca nu mai accepta mofturile jucatorilor, iar portarul Ciprian Tatarusanu este cel ales drept exemplu. Deoarece refuza sa semneze un nou contract cu gruparea din Ghencea, „Tata” va ajunge pe banca de rezerve, mutare anuntata chiar de antrenorul Laurentiu Reghecampf. „Tatarusanu va ramane la Steaua pana in vara, apoi nu stiu ce va urma. Exista, insa, posibilitatea sa mizez pe tanarul Cojocaru chiar de la partida de sambata, cu Pandurii. Dar, asta fara a avea vreo legatura cu refuzul lui Tatarusanu de a semna prelungirea angajamentului scadent in 2014”, a explicat Reghecampf miercuri seara.

In privinta celorlalti fotbalisti din lot aflati la final de contract, sotul Anamariei Prodan a precizat: „Piovaccari e impurmutat pe un an, iar daca Sampdoria il cere in iarna inapoi, discutam si vom vedea, daca exista o buna posibilitate pentru el sa joace in Serie A. Nu vrem sa renuntam nici la Georgievski, el a jucat foarte bine cu Basel. A fost acea greseala, dar nu doar a lui. Apoi, daca pleaca Bourceanu la iarna, avem solutii. Neagu, Radut, Prepelita…”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
395 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger