AcasăSPORTPecanha, cerut de Rednic la Dinamo

Pecanha, cerut de Rednic la Dinamo

Pecanha este cel mai apreciat portar din Liga 1

Dupa ce a jucat pentru Rapid, brazilianul Peterson Pecanha se poate intoarce in Bucuresti: Portarul Petrolului negociaza cu Dinamo un transfer la echipa antrenata de Mircea Rednic.

Pecanha este cel mai apreciat portar din Liga 1

In asteptarea verdictului din 27 mai, cand se spera ca FC Dinamo va iesi din insolventa, oficialii din Stefan cel Mare isi stabilesc strategia pentru sezonul viitor. Nemultumit de randamentul titularului Traian Marc, antrenorul Mircea Rednic a cerut conducerii clubului sa-l transfefe pe fostul sau elev Peterson Pecanha, pe care l-a pregatit la Petrolul. Considerat unul dintre cei mai constanti goalkeeperi din Liga 1, brazilianul poate ajunge gratis la Dinamo, el devenind jucator liber de contract la 1 iunie. Din cate se pare, pe lista lui Rednic se mai afla si Robert Veselovky, dar portarul Universitatii Cluj negociaza si cu Steaua.
La capitolul plecari, nimic nu este sigur, dinamovisti dorind sa-i pastreze in lot si pe fotbalistii Elhamed si Bunoza, jucatori care la finalul sezonului trebuie sa se intoarca la formatiile de unde au fost imprumutati.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
239 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger