AcasăSPORTPe teren distruge recordurile lui Ronaldo, acasă mămica îi face patul

Pe teren distruge recordurile lui Ronaldo, acasă mămica îi face patul

Capitala Spaniei este luată cu asalt de un nou fenomen. “Bellimania” pare a fi un curent introdus de cei mai iscusiți în ale marketing-ului. La bază, însă, este vorba doar despre modul fascinant în care tânărul Jude Bellingham (Real Madrid) a reușit să cucerească inimile a zeci de mii de fani, atât prin fotbalul de clasă pe care îl livrează spectatorilor, dar și prin imaginea sa.

Bellingham, în vârstă de doar 20 de ani, are un parcurs incredibil la Real Madrid. Puștiul pare să aibă scopuri clare: să bată recorduri și să fie iubit de fani. În prezent are 14 goluri marcate în cele 15 apariții, întrecând recordul stabilit de Cristiano Ronaldo la madrileni. Golul împotriva celor de la Napoli l-a transformat în primul jucător din istoria Realului care marchează în primele 4 apariții în Champions League.

Puștiul pare a fi ceea ce suporterii Realului  numesc “galactic” (superstar), dar în afara terenului, micul Jude rămâne sub atenta observație a mamei sale, în vârstă de 55 de ani, alături de care locuiește. Surse din interiorul clubului spun că ea “îl ajută și îl sfătuiește”, însa rolul mamei nu este doar de mentor: doamna Bellingham îl aduce la antrenamente deseori, ba chiar îi face și patul puiului său. Bellingham, care a părăsit în 2020 Birmingham City pentru Borrusia Dortmund, înainte de mutarea de 100 de milioane de euro în Spania, a spus: “Mama este regina, șefa”. Împreună cu soțul său, în varsta de 47 ani, care lucrează ca impresar al propriului fiu, cuplul Bellingham a reușit să ofere sportului un “produs” fantastic, ce pare a fi creat de un uriaș staff de profesioniști.

author avatar
Mihail Ioan
682 afisari

3 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger