AcasăSPORTPe gerul de la Piatra Neamt, jucatorii lui Lazio s-au incalzit la...

Pe gerul de la Piatra Neamt, jucatorii lui Lazio s-au incalzit la striptease

Fetele au ridicat temperatura in Moldova

Italienii s-au cazat la „Grand Hotel Ceahlau”, un stabiliment de trei stele renumit mai ales pentru barul de noapte amplasat la ultimul etaj.

Fetele au ridicat temperatura in Moldova

Frigul naprasnic din Moldova i-a speriat pe fotbalistii echipei Lazio Roma, sositi in Romania pentru decisiva partida  din aceasta seara cu FC Vaslui, din grupele Europa League, partida gazduita de arena lui „Pinalti” Stefan.

Hotelul "Ceahlaul" dispune de un bar de noapte

Ieri, italienii n-au parasit deloc „Grand Hotel Ceahlau”, preferand caldura cladirii cotate la trei stele in locul unei plimbari prin imprejurimile urbei nemtene. Spre seara, temperatura a scazut spre -4 grade Celsius in Piatra Neamt, dar a crescut la etajul al 12-lea al hotelului, acolo unde este deschis un bar de striptease, pe care elevii antrenorului Eduardo Reja l-au vizitat.

Djibril Cisse, cearta cu antrenorul

Cisse l-a scos din sarite pe Eduardo Reja

In ciuda prezentei „focloristelor” de la etajul 12, atmosfera in lotul lazial, inaintea partidei vu FC Vaslui, a fost si ramane tensionata. Tehnicianul Eduardo Reja si vedeta Djibril Cisse sunt la cutite dupa ce „principalul” l-a acuzat de ineficacitate pe jucator (doua goluri in tot sezonul, cate unul in Europa League si Serie A). Raspunsul starului francez a venit promt, Cisse afirmand ca Reja habar n-are de tactica si nu stie unde sa-l aseze pe teren pentru a da randament maxim. Cel mai probabil, diseara, impotriva Vasluiului, linia ofensiva a romanilor va fi alcatuita din Klose si Rocchi.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
946 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger