AcasăSPORTPe "Cluj Arena" vor juca "Sepcile rosii", dar si nuntasii!

Pe „Cluj Arena” vor juca „Sepcile rosii”, dar si nuntasii!

Lucrarile la noul stadion din Cluj se vor finaliza pana la 30 septembrie

Consiliul Judetean Cluj a infiintat, ieri, o societate comerciala care se va ocupa de administrarea noului stadion din oras, o arena de cinci stele aflata in curs de finalizare.

Lucrarile la noul stadion din Cluj se vor finaliza pana la 30 septembrie

Potrivit presedintelui CJ Cluj, Alin Tise, firma respectiva va avea rolul de a obtine profit, inclusiv prin organizarea de spectacole si nunti. „Am aprobat actul de constituire a noii societati care va administra noul stadion Cluj Arena si care va incepe sa functioneze dupa ce lucrarile de construire vor fi finalizate. Societatea va avea rolul de a autofinanta intretinerea stadionului, se va ocupa de raporturile cu echipele de fotbal, de evenimente, de inchirieri de spatii, astfel incat, din sumele obtinute, sa autofinanteze obiectivul. CJ doreste ca pentru intretinerea arenei sa nu fie cheltuiti bani publici. Doar din meciurile de fotbal nu se va putea face profit si vor trebuie gasite alte evenimente pentru a se scoate bani, de la nunti, pana la spectacole, concerte, evenimente corporatiste”, a spus Tise.

Program inspirat de la „Allianz Arena” din Munchen

Mirii se vor putea saruta pe stadionul de cinci stele din Cluj

PDL-istul a mai precizat ca o sursa de inspiratie pentru organizarea de evenimente pe „Cluj Arena” o reprezinta stadionul „Allianz Arena” din Munchen, unde au loc concerte, nunti si se inchiriaza restaurante si alte spatii. „Arena in sine este destinata sportului, dar restul spatiilor din cladirea stadionului clujean va putea fi folosit pentru a aduce bani si a nu cheltui bani publici pentru intretinere”, a subliniat Alin Tise. Stadionul „Cluj Arena” va avea peste 30.000 de locuri, costurile investitiei ridicandu-se la 35 de milioane de euro. Inaugurarea noii arene va avea loc pe data de 8 octombrie, cand este programat un concert al trupei Scorpions. A doua zi va avea loc un concert al trupei Smokey, iar pe data de 11 octomvrie se va disputa amicalul „U”Cluj – Kuban Krasnodar.

author avatar
Flavius Dobrescu
386 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger