AcasăSPORTPe Chiriches ofera toti milioane de euro, dar nu da nimeni doi...

Pe Chiriches ofera toti milioane de euro, dar nu da nimeni doi bani!

Din vorbe, Chiriches e dorit de cele mai tari cluburi din Europa

Tavalit bine de VfB, in meciul de trista amintire din Europa League, fundasul stelist Vlad Chiriches ar putea ajunge, totusi, in 1.Bundesliga, fiind dorit de una dintre rivalele echipei antrenate de Bruno Labbadia.

Din vorbe, Chiriches e dorit de cele mai tari cluburi din Europa

Chiar daca Chelsea, AC Milan, Inter sau Zenit au pus ochii pe Vlad Chiriches, stoperul stelist pare ca nu va fi capabil sa faca in scurt timp pasul catre fotbalul mare, asta tinand cont si de evolutiile modeste din ultima perioada. Si totusi, fundasul lui Reghe nu duce lipsa de oferte, fie ele si fantomatice.

Ultima echipa intrata in licitatia pentru internationalul roman este Borussia Monchengladbach. Aflata pe locul 9 in Bundesliga, gruparea antrenata de Lucien Favre are una dintre cele mai slabe apararii din Germania, Borussia incasand 24 de goluri in 14 meciuri. Unul dintre jucatorii la care tehnicianul elvetian se gandeste pentru a intari apararea este Vlad Chiriches, fotbalist cotat de Steaua la 8 milioane de euro. Intr-un interviu acordat presei germane, Favre a recunoscut ca si-ar dori doi fotbalisti din Europa de Est: Vlad Chiriches de la Steaua si atacantul Ognjen Mudrinski de la Steaua Rosie Belgrad, autor a 10 goluri in acest sezon.

author avatar
Cristi Ionita
266 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger