AcasăSPORTPe 7 iulie avem selectioner!

Pe 7 iulie avem selectioner!

Cu negocieri deschise pe mai multe fronturi, Razvan Burleanu da impresia ca s-a zapacit de tot si nu mai stie cum sa rezolve chestiunea viitorului selectioner al echipei nationale. Romania tot nu are staff tehnic nici la doua saptamani dupa eliminarea de la Euro 2016, dar sunt semnale ca saptamana aceasta lucrurile se vor aseza.

Presedintele FRF a convocat pentru joi, 7 iulie, Comitetul Executiv, iar cel mai important punct pe ordinea de zi il reprezinta „supunerea la vot a propunerii referitoare la viitorul antrenor al echipei nationale”. Interesanta ora aleasa de Burleanu: daca pana acum aveam parte de Comitete Executive tinute la 12.00 si urmate de conferinte de presa, sedinta de joi va incepe la 18.00.

Mass-media deja si-a ales favoritii pentru postul de selectioner, sumedenie de variante aparand pe piata in ultimele ore.

  • NATIONAL si LIBERTATEA au mizat pe Guus Hiddink, un tehnician cu experienta si care aproape ca nu mai necesita nicio prezentare.
  • GAZETA SPORTURILOR merge tot pe mana unui olandez, dar l-a ales pe Huub Stevens. Singura problema e ca, asta iarna, fostul „principal” al lui Schalke si-a anuntat retragerea din activitate.
  • PRO TV crede ca neamtul Armin Veh va veni la Bucuresti. Germanul a mai lucrat cu Ciprian Marica la VfB Stuttgart, relatia dintre cei doi nefiind una tocmai cordiala.
  • PROSPORT, in schimb, il arunca in fata pe Christoph Daum si sustine ca Federatia ar face o alegere extraordinara, neamtul fiind recunoscut drept un antrenor ferm. Pacat ca este somer de mai bine de doi ani…
  • DIGISPORT ni-l propune pe Bernd Schuster, legendarul mijlocas german care a imbracat atat tricoul Realului, cat si pe cel al Barcelonei. Totusi, ca sa fie acoperiti, oamenii lui Teszari admit ca pe lista sunt si Guus Hiddink si Armin Veh.
author avatar
National
303 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger