AcasăSPORTPavlik tipa dupa roman: "Sa vina Bute! Il vreau pe Bute!"

Pavlik tipa dupa roman: „Sa vina Bute! Il vreau pe Bute!”

Pavlik l-a macelarit pe Sigmon

Boxerul american Kelly Pavlik si-a trecut in cont a 39-a victorie la profesionisti, dupa ce l-a invins weekendul trecut, prin knock-out tehnic in repriza a saptea, pe compatriotul sau Scott Sigmon.

Americanul a ajuns la 39 de victorii si numai doua infrangeri la profesionisti

Desi Sigmon avea un palmares deloc de neglijat, 22 de victorii si numai trei infrangeri, Pavlik a facut o adevarata demonstratie de forta la Las Vegas, specialistii comparand partida cu o „executie in direct a lui Sigmon”.

Pavlik l-a macelarit pe Sigmon

Urmarit din tribuna de Jean Bedard, presedintele Interbox, clubul de care apartine Bute, Pavlik a pus in scena una dintre cele mai bune evolutii din cariera, iar la finalul disputei, dupa ce l-a umplut de sange pe Sigmon, a anuntat ca vrea un meci cu Lucian Bute si ca este pregatit sa-si masoare fortele cu fostul campion mondial la categoria supermijlocie, in versiunea IBF. Exista negocieri intense ca cei doi pugilisti sa se intalneasca intr-una din semifinalele unui turneu in care sa mai fie implicati Carl Froch si Mikkel Kessler. Si anul trecut au existat negocieri pentru un meci intre Bute si Pavlik, dar acestea s-au sistat in special din cauza problemelor de comportament avute de pugilistul american care a fost internat la dezalcoolizare si acuzat ca si-a aruncat fratele printr-un geam.

author avatar
Cristi Ionita
708 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger