AcasăSPORTPavlik se pregateste de Bute ca si cum ar juca in "Rocky"!...

Pavlik se pregateste de Bute ca si cum ar juca in „Rocky”!

Americanul a intrat in linie dreapta pentru meciul cu Darryl Cunningham, dar gandul ii zboara tot la intalnirea cu pugilistul roman, un duel care l-ar putea readuce in prim-planul boxului mondial.

Pavlik nu vrea sa sara coarda si in meciul cu Bute

Kelly Pavlik a lasat scandalurile deoparte, iar acum trage tare pentru intalnirea cu Darryl Cunningham, partida programata pe 6 august in Ohio. Antrenorul americanului, Jack Loew, spune ca meciul cu Darryl Cunningham e binevenit, avand in vedere ca Pavlik va da peste un stangaci, la fel cum e si Bute. „Avem nevoie de o pregatire de sase luni inainte de a intalni un boxeur ca Bute. De aceea am dorit sa avem inainte o lupta cu un stangaci. Ne antrenam cu sparring de garda inversa pentru a fi gata de Bute. Singurul stangaci in fata caruia Pavlik a pierdut a fost argentinianul Sergio Gabriel Martinez, in fata caruia a cedat si centurile WBA si WBO”, a spus Loew.

Va impinge masini, va lovi cauciucuri si va sta atarnat de franghii

Americanul o sa stea cu ochii pe stanga lui Bute

Dupa meciul cu Cunningham, pe care spera sa-l castige, Pavlik va face antrenamente speciale, la “Ironman Warehouse” din Ohio, pentru a-i face fata lui Lucian. “Pentru meciul cu Bute vom face mai multe antrenamente de moda veche, ca in seria «Rocky». Chestii nebunesti, precum impinsul masinilor, lovitul cauciucurilor cu barosul sau

Pregatire marca Silvester Stallone

atarnatul de franghii”, afirma Loew.

Pavlik si cauciucurile
author avatar
Sebastian Stan
178 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger