AcasăSPORTPavlik, posibilul viitor adversar al lui Bute

Pavlik, posibilul viitor adversar al lui Bute

Lucian Bute, campionul mondial la categoria supermijlocie, in versiunea IBF, va sustine urmatorul meci pe 5 noiembrie, in SUA.

Lucian Bute, campionul mondial la categoria supermijlocie, in versiunea IBF, si-a pastrat centura pentru a opta oara, dupa ce l-a invins, prin knock-out in repriza a patra, pe francezul Jean Paul Mendy, intr-un meci care a avut loc la Bucuresti.

Dupa finalul partidei, campionul roman a precizat ca va avea urmatorul meci pe 5 noiembrie, in SUA. Partida se va disputa la Las Vegas sau Atlantic City.

“Kelly Pavlik va sustine un meci in 5 august si, daca va castiga acel meci, sunt sanse foarte mari sa boxez cu el pe 5 noiembrie, la Las Vegas sau Atlantic City” a declarat Lucian Bute.

Bute a mai precizat ca va ramane la categoria supermijlocie, cel putin pentru moment, si ca spera ca anul viitor sa aiba un meci pentru unificarea de centuri.

author avatar
Cristi Ionita
300 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger