AcasăSPORTPavel: "Pariati pe Tamira"

Pavel: „Pariati pe Tamira”

Tamira si Andrei cu trofeul cucerit la Eastbourne

Austriaca Tamira Paszek (21 de ani), una dintre marile sperante ale tenisului mondial, a casigat saptamana trecuta turneul de la Eastbourne si se anunta a fi un nume de luat in seama la Wimbledon.

Tamira si Andrei cu trofeul cucerit la Eastbourne

Tamira recunoaste ca secretul din spatele castigarii turneului de la Eastbourne il reprezinta colaborarea cu Andrei Pavel, noul ei antrenor.

Eleva si antrenorul alcatuiesc o echipa perfecta

Dupa ce a pregatit-o pe sarboaica Jelena Jankovic, fostul tenisman roman a inceput sa o pregateasca, de cateva luni, pe Tamira Paszek, jucatoare careia se pare ca i-a oferit placerea de a juca tenis, dupa o perioada mai putin fasta. Sfert-finalista anul trecut, la Wimbledon, austriaca era cat pe ce sa fie exclusa spre sfarsitul sezonului, din primele 100 de jucatoare ale lumii. Victoria de la Eastbourne i-a oferit Tamirei posibilitatea de a urca pana pe locul 37, iar Andrei este increzator ca eleva sa poate obtine un rezultat mai bun decat anul trecut la Wimbledon. „Tamira este o jucatoare de mare perspectiva una dintre cele mai talentate tenismene din circuit. As zice ca merita sa pariati pe ea atat la Wimbledon, cat si la turneele urmatoare”. Misiunea nu este una usoara Tamira urmand sa dea piept, in runda inaugurala cu daneza Caroline Wozniacki, locul 7 mondial.

author avatar
Cristi Ionita
413 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger