AcasăSPORTPaulo Sergio vrea o "Coloana a Infinitului" de victorii

Paulo Sergio vrea o „Coloana a Infinitului” de victorii

Paulo Sergio are numeroase trofee castigate, inclusiv o Cupa a Scotiei

Tehnicianul portughez al CFR-ului a fost sarbatoritul saptamanii la Cluj, marti implinind 45 de ani. „Cadoul perfect ar fi o calificare in dauna Interului”, a declarat Paulo Sergio.

Paulo Sergio are numeroase trofee castigate, inclusiv o Cupa a Scotiei

Prezent de numai patru luni in Romania, Paulo Sergio a impresionat pe toata lumea cu notiunile pe care le are despre istoria si cultura tarii noastre.

Coloana Infinitului este una dintre cele mai mari realizari ale sculptorului

De altfel, portughezul chiar a povestit ca este la curent cu viata si opera marelui artist Constantin Brancusi, nascut si el intr-o zi de 19 februarie, dar cu 92 de ani inaintea antrenorului, in 1876. Paulo Sergio stie ca una dintre cele mai apreciate creatii ale sculptorului Brancusi este „Coloana Infinitului”, de aceea tehnicianul lusitan si-a pus o dorinta „artistica”: sa realizeze si el o „Coloana a Infinitului” de victorii cu CFR Cluj!

Brancusi a murit la Paris, in 1957

In alta ordine de idei, fotbalistii Interului au efectuat, ieri, antrenamentul oficial dinaintea partidei cu CFR. Aflat in lot, Cristi Chivu s-a pregatit alaturi de coechipieri si exista posibilitatea sa joace macar o repriza.

author avatar
Cristi Ionita
871 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger