AcasăSPORTPaula Ungureanu si-a inmormantat tatal, acum fuge in Europene!

Paula Ungureanu si-a inmormantat tatal, acum fuge in Europene!

Aflata la Brasov, unde astazi va participa la inmormantarea tatalui ei, portarul titular al nationalei de handbal a Romaniei a admis ca se va intoarce cat de curand sub comanda selectionerului Tadici pentru a participa la Europenele care au inceput aseara in Serbia.

Paula este unul dintre cei mai buni portari din lume

Paula Ungureanu a ratat intalnirea cu Rusia (de aseara) si va lipsi, probabil, si contra Islandei (in aceasta seara), dar va pleca spre Vrsac pentru a intra in programul impus de selectionerul Gheorghe Tadici pentru intalnirea extrem de dificila cu Muntenegru, de vineri.

Portarul lui Oltchim sustine ca inlocuitoarele sale, Talida Tolnai si Mihaela Smedescu, au toate calitatile necesare pentru a se achita cu brio de sarcini. Ungureanu considera ca intoarcerea alaturi de colegele si prietenele sale de la nationala ar face-o sa treaca mai usor peste dificilul moment pricinuit de moartea tatalui. Altfel, Michael Wiederer, secretarul general al Federatiei Europene de Handbal, spune ca organizarea Europeanului din Serbia lasa de dorit, dar ca se astepta la asemenea probleme in conditiile in care gazda competitiei a fost schimbata cu sase luni inainte de start, dupa ce forul olandez a anuntat ca nu poate organiza turneul final.

author avatar
Cristi Ionita
676 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger