AcasăSPORTPatul în care a dormit Cristiano Ronaldo, scos la licitație

Patul în care a dormit Cristiano Ronaldo, scos la licitație

Efectul Cristiano Ronaldo este peste tot! Starul portughez lasă ceva în urmă pe oriunde ajunge, chiar și fără să vrea!

Conform presei locale, prezența lui în capitala Sloveniei a declanșat așa-zisa „Ronaldomanie”, și anume disperarea fanilor de a-l vedea în carne și oase pe atacantul lui Al-Nassr.

Mai mult decât să-l privească, fanii și-au dorit să facă poze cu el și să obțină autografe, dar atacantul nu s-a arătat dispus la prea multă interacțiune, așa că i-a driblat elegant pe cei ce-l consideră idol.

„Vedeta şi-a dezamăgit fanii evitând acele încercări şi părăsind Slovenia la scurt timp după meciul disputat pe 26 martie, pe care slovenii l-au câştigat cu 2-0”, au scris ziarele.

De data aceasta, pe urma lui CR7 are de câștigat un hotel din Lubljana. Cum? Ei bine, patul în care a dormit starul portughez la ultima deplasare cu echipa națională, va fi scos la licitație.

După cum a anunțat conducerea hotelului, licitația va avea loc la finalul lunii aprilie, iar suma care va fi încasată se va dona către o cauză nobilă.

Prețul de pornire al licitației este 5.000 de euro, dar patul poate ajunge să coste zeci sau poate sute de mii de euro, dacă pasionații vor băga adânc mâinile în buzunare.

Asta înseamnă popularitatea: atrage după sine milioane, fără să vrei. Arabii au fost conștienți de acest lucru, tocmai din acest motiv s-au zbătut atât de tare să-l aducă pe CR7 în prima ligă arabă. Odată cu el, multe alte nume mari din fotbalul european au urmat calea estului, astfel că popularitatea fotbalului din orient a crescut considerabil.

author avatar
Mihail Ioan
102 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger