AcasăSPORTPATRU romance joaca azi in sferturi, la Madrid!

PATRU romance joaca azi in sferturi, la Madrid!

Ziua miercuri a fost una cu totul speciala pentru romancele care participa la turneul din Spania, dar si pentru suporterii sportului alb, care s-au bucurat de faptul ca patru romance au obtinut biletul binemeritat pentru urmatoarea runda a competitiei. Iar cea de joi se anunta una plina de emotii si de sperante. Ar fi frumos sa avem nu una, ci trei romance in semifinale!

Patricia Tig

Dupa ce – in ordine- s-au calificat in sferturile turneului de la Madrid Irina Begu, Simona Halep si Sorana Cirstea, seara trecuta am aflat ca si tanara Patricia Tig a trecut de optimi si va juca in sferturi.

Tig a invins-o pe americanca Madison Keys, clasata cu 109 locuri mai sus decat ea, in ierarhia mondiala, dupa 75 de minute de joc, in doua seturi: 6-3, 6-4, urmand ca joi sa intre pe teren contra unei australiemnce aflate pe locul 23 in topul WTA, Samantha Stosur. Performanta Patriciei e cu atat mai laudabila, cu cat sportiva in varsta de 21 de ani a venit din calificari.

Dupa cum va spuneam, ziua de joi va fi una cu multe emotii pentru romani-atat pentru Simona, Irina, Sorana si Patricia, cat si pentru sustinatorii lor care, cu siguranta, isi doresc sa le vada cat mai bine clasate in acest turneu dotat cu premii de peste 4, 7 milioane de dolari. Un lucru e sigur – vom avea cel putin o semifinalista- care se va decide in urma meciului pe care il vor disputat Irina Begu si Simona Halep, in cusul acestei zile. Va mai spunem doar ca Sorana Cirstea va intra astazi pe zgura de la Madrid contra slovacei Dominika Cibulkova.

sursa foto: Facebook/FRT

author avatar
Cristina Stefan
112 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger