AcasăRecomandariPatru pe lista neagra

Patru pe lista neagra

Convins ca el nu are nicio vina pentru ultimele rezultate catastrofale din preliminarii, Victor Piturca si-a propus sa curete echipa nationala de „elementele” care nu s-au dovedit folositoare in „dubla” cu Ungaria si Olanda.

Adrian Mutu nu mai este dorit de Piturca la lot

Fara macar sa ceara parerea cuiva, selectionerul s-a decis ca pentru urmatoarele actiuni sa nu-i mai cheme la echipa nationala pe Adrian Mutu (34 de ani), Razvan Rat, Dorin Goian si Gabriel Tamas. Vorbim despre cei mai experimentati jucatori din lot si primii patru capitani ai Romaniei! Apropiatii lui Victor Piturca cred ca „Briliantul” va plati pentru ultimele declaratii la adresa selectionerului, in timp ce Rat (31 de ani) si Goian (32 de ani) sunt considerati „expirati”.

Goian, Rat si Tamas la, probabil, unul dintre ultimele meciuri impreuna

Cazul lui Tamas (29 de ani) este simplu, fundasul lui West Bromwich Albion fiind cel care-a lansat pe piata zvonul retragerii din „nationala”, astfel ca selectionerul vrea doar sa-i indeplineasca dorinta. Daca lucrurile raman intocmai, atunci Adrian Mutu rateaza sansa de a-l depasi pe Gheorghe Hagi in clasamentul golgeterilor, ambii avand cate 35 de reusite sub tricolor.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.117 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger