AcasăSPORTPatru hoti au facut greseala vietii lor. Au vrut sa sparga casa...

Patru hoti au facut greseala vietii lor. Au vrut sa sparga casa unui luptator de MMA!

Patru spargatori de locuinte din New Mexico (SUA) au facut, weekend-ul trecut, greseala vietii lor, ei punand ochii pe locuinta lui Joe Torrez, cunoscut luptator de MMA (arte martiale mixte).

Incidentul s-a petrecut weekendul trecut, cei patru mizand pe informatii conform carora Torrez este plecat din localitate impreuna cu logodnica sa.

Ghinionul celor patru a fost ca Torrez si logodnica acestuia au decis sa-si petreaca seara respectiva acasa, alaturi de fetita lor si de sora logodnicei.

Conform tmz.com, in momentul in care si-a dat seama ca mai multi barbati vor sa intre peste ei si pun in pericol vietile celor dragi lui, Torrez si-a iesit din minti.
Raufacatorii aveau mai multe arme albe si un pistol, insa Torrez a pus mana pe un cutit de bucatarie si, profitand de talentul de luptator, i-a macelarit pe cei patru spargatori.

Unul dintre intrusi a murit la locul incidentului, altul a fost transportat la spital in stare grava, iar ceilalti doi spargatori au suferit leziuni usoare. In mod sigur raufacatorii care scapa cu viata de pe urma atacului vor petrece ani grei dupa gratii, ei fiind deja acuzati de numeroase infractiuni.

Din pacate, desi a ajuns sa fie privit ca un adevarat erou de mai toti locuitorii din New Mexico, Torrez risca sa ajunga si el la inchisoare pentru crima.

La 27 de ani, Torrez este considerat o mare speranta a circuitului Cage Rage, desi debutul sau nu a fost unul stralucit, luptatorul inregistrand, pana acum, doua victorii (cu Adam Martinez si Mike King) si cinci infrangeri.

author avatar
Cristi Ionita
373 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger