AcasăSPORTPatronul Stelei a plecat de la GSP Tv: DIGI Becali

Patronul Stelei a plecat de la GSP Tv: DIGI Becali

Becali, pe vremea cand "rupea" rating-ul la GspTV

Asa cum ziarul nostru anunta inca din 1 iulie 2011, finantatorul Stelei a renuntat la colaborarea cu GspTV, transferandu-se la rivala DigiSport.

Becali, pe vremea cand "rupea" rating-ul la GspTV

Razboiul dintre RCS &RDS si televiziunea de sport a trustului Intact atinge apogeul. DigiSport l-a „furat” pe cel mai de pret om de rating al Voiculestilor, recte Gigi Becali. „Bai, Horia, lasa-ma pe mine sa vorbesc, ca de aia faceam rating la GspTV!”, i-a explicat latifundiarul, moderatorului Horia Ivanovici, la emisiunea de marti seara.

Finantatorul nu rezista o zi fara sa nu vorbeasca la televizor

De altfel, de cateva zile incoace, Becali nu mai intervine pe telefon la GspTV, nemultumit de faptul ca se expune pe un post fara acoperire nationala. Finantatorul Stelei sustine ca ar avea un conflict cu moderatorul S.T.Samuila de la GspTv, dar, in realitate, el nu vrea sa vorbeasca in „orb”.

"Transferul" la Digi, prezis inca din iulie

In consecinta, Becali s-a mutat la DigiSport, unde apare zilnic, pret de aproximativ un ceas, la emisiunea lui Ivanovici. Nu este singura palma data de RCS celor de la GSP. DigiSport a „blocat” pana si invitatii rivalilor, culmea, salariati de-ai lui Voiculescu. Majoritatea ziaristilor de la „Gazeta Sporturilor” au semnat contracte de exclusivitate cu DigiSport, astfel ca producatorii de la GspTV sunt nevoiti acum sa aduca in emisiuni jurnalisti de la publicatii straine trustului Intact.

 

 

author avatar
eNational
1.268 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger