AcasăRecomandariPatronul Rapidului, tinut in joc de glezne de catre galerie: "Intr-un an,...

Patronul Rapidului, tinut in joc de glezne de catre galerie: „Intr-un an, Moraru zboara pe sinele de tren!”

Afaceristul basarabean Valerii Moraru se lauda ca echipa din Giulesti va redeveni o forta a Ligii 1, insa fanii nu mai cred in promisiunile acestuia.

Moraru este amenintat de fanii Rapidului

A mai ramas mai putin de o luna pana cand Rapid Bucuresti, club de traditie in Romania, va incepe o noua aventura la „matineul” esalonului secund. Conducerea clubului, in frunte cu patronul Valerii Moraru, da asigurari ca acest chin va dura un singur sezon. Mai mult, afaceristul se bazeaza pe experienta jucatorilor straini adusi la echipa si sustine ca Rapid va reveni, curand, in cupele europene. Si totusi, Giulestiul freamata. Pus in dificultate de antrenorul Florin Marin, care l-a amenintat deja ca pleaca de la echipa daca nu i se asigura conditiile necesare, Moraru a primit o veste proasta si din partea fanilor. Rapidul a pierdut, marti, amicalul cu CS Mioveni, scor 3-4, iar Moraru a fost luat la rost de fanii prezenti la meci. Moloveanului i s-a reprosat subtirimea lotului, modul in care conduce clubul si, mai ales, plecarea lui Pancu, mesajul suporterilor fiind clar: „Daca nu promovam, in vara anului viitor Moraru zboara pe sinele de tren!”.

Afaceristul se apara cu brandul

De remarcat ca Valerii Moraru nu si-a pierdut calmul in fata amenintarilor. Afaceristul basarabean da asigurari ca obiectivul va fi indeplinit si se bazeaza in special pe brandul Rapid. Pe de o parte, Moraru anunta ca patru jucatori straini de valoare vor fi transferati in aceasta saptamana, „fiind incantati sa joace pentru un asemenea club”. Pe de alta parte, patronul se bazeaza pe brand si cand vorbeste de revitalizarea clubului din punct de vedere economic. „Desi jucam in Liga 2, sunt posturi TV pregatite sa ne ofere bani buni pentru a avea exclusivitate pe transmiterea meciurilor din Giulesti. In curand vom semna un contract extrem de avantajos”, este ultima promisiune a lui Moraru.

author avatar
Cristi Ionita
278 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger