AcasăSPORTPatronul lui Rednic l-a adus pe Ronaldo la Istanbul

Patronul lui Rednic l-a adus pe Ronaldo la Istanbul

Patronul lui Mircea Rednic de la Hazar Lankaran detine un procent de 40% din clubul Besiktas Istanbul. De altfel, Mubariz Mansimov este artizanul transferurilor portughezilor Simao si Quaresma, dar si al spaniolului Guti.

Sambata, miliardarul Mubariz Mansimov l-a adus si pe Cristiano Ronaldo la Istanbul, insa doar intr-o vizita de imagine. Portughezul a participat la inaugurarea unui centru comercial din Istanbul, starnind isterie in orasul de pe malul Bosforului. Insotit de prietena lui, Irina Shayk, Ronaldo a avut parte de o primire triumfala, mii de fani blocand practic strazile din jurul Virgin Megamall.

Mircea Rednic spune ca patronul lui, Mubariz Mansimov, detine 40% din clubul Besiktas. Afaceristul este stabilit de mai multi ani in Istanbul, iar jucatorii si antrenorii de la Hazar Lankaran il vad rar la fata, poate chiar deloc. De Hazar Lankaran – echipa care a cucerit in acest sezon Cupa Azerbaidjanului – se ocupa fratele lui Mansimov. Desi planeta se afla in plina criza, pentru fotbalistii romani de la Khazar problemele cu banii sunt povesti de adormit copiii.

Cel mai bine platit jucator al lui Rednic este ex-dinamovistul Scarlatache, supranumit Puyol de Azerbaidjan. Acesta incaseaza 220.000 de dolari pe an, iar antrenorul secund, Mihai Teja, castiga mai mult decat orice antrenor din Liga 1, 250.000 de dolari pe an. Compatriotii lui Mircea Rednic isi incasează primele si salariile cash, iar apoi isi depun sumele la banca, pentru ca banii sa fie trimisi in Romania. Patronii din Lankaran garanteaza buget de Liga Campionilor si in sezonul viitor, dar obiectivul principal este titlul.


author avatar
Sebastian Stan
344 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger