AcasăSPORTPatronul lui Chelsea ii vrea, din vara, pe Mourinho si Cristiano Ronaldo...

Patronul lui Chelsea ii vrea, din vara, pe Mourinho si Cristiano Ronaldo

Mourinho, Abramovici si presedintele Kenyon au format, candva, un trio de succes

Dezamagit de evolutia din actualul sezon al echipei Chelsea Londra, patronul Roman Abramovici este pregatit sa scoata din nou pachete de bani pentru a-si indeplini visul, castigarea Champions League.

Mourinho, Abramovici si presedintele Kenyon au format, candva, un trio de succes

Roman Abramovici a facut un efort financiar deosebit si in vara anului trecut, cand l-a adus pe Andre Villas Boas, antrenorul lui FC Porto, proaspatul castigator al Europa League, caruia i-a platit clauza de reziliere de 15 milioane de euro. Mutarea s-a dovedit a fi una gresita.

Cristiano Ronaldo ar putea reveni in Anglia dupa doi ani

Desi i s-au pus la dispozitie 100 de milioane de euro pentru a-si aduce jucatori precum Meireles, Mata, Lukaku sau Cahill, portughezul Villas Boas (34 de ani) nu a reusit sa se impuna intr-un vestiar plin cu vedete, astfel ca Chelsea este abia pe locul 4 in Premier League, la 14 puncte de liderul Manchester City, dupa un parcurs plin de sincope. Abramovici l-a chemat pe portughez la o sedinta-fulger tinuta inainte de meciul Chelsea – Manchester United de duminica, de pe „Stamford Bridge” si i-a pus in vedere ca isi joaca postul la urmatoarele meciuri. Anuntul nu a avut efectul scontat, Chelsea facand doar 3-3 impotriva campioanei, desi avea 3-0 in minutul 55. Dupa meciul cu United, miliardarul rus si-a dat seama ca singura optiune serioasa pentru banca londonezilor ramane bunul sau prieten Jose Mourinho, cel cu care Chelsea a castigat opt trofee in perioada 2004-2007.

Pentru venirea lui “The Special One”, patronul lui Chelsea este gata sa-i ofere tehnicianului de la Real Madrid un salariu anual de 20 de milioane de euro, iar pentru a-l imbuna pe portughez, Abramovici este pregatit sa-l aduca din Spania si pe super-starul Cristiano Ronaldo, caruia i-ar oferi un salariu similar. Jose Mourinho nu a exclus o revenire la Chelsea, dar a precizat ca vrea libertate totala in sanul echipei, semn ca si pe „Stamford Bridge” patronul isi vara coada in anumite momente.

author avatar
Cristi Ionita
482 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger