AcasăSPORTPatronul Gigi Becali nu plange dupa o eventuala despartire de omul care...

Patronul Gigi Becali nu plange dupa o eventuala despartire de omul care a dus Steaua in „primavara” Europa League

Si-a vazut sacii in car si nu-l mai intereseaza de Laurentiu Reghecampf. Finantatorul Gigi Becali lasa sa se inteleaga ca Steaua nu va avea de suferit daca actualul staff tehnic alege sa demisioneze, la vara.

Laurentiu Reghecampf este aproape campion cu Steaua

Echipa lui Laurentiu Reghecampf domina campionatul cu atata autoritate, incat lasa impresia ca poate castiga titlul si fara antrenor pe banca. Cel putin, asta pare a crede patronul Gigi Becali, deloc impresionat de zvonurile care-l anunta plecat in alta zari pe „Regheman”. Dupa succesul de la Piatra, 4-3 cu Ceahlaul, latifundiarul din Pipera a comentat in stilu-i caracteristic informatia lansata de Lita Dumitru referitoare la eventuala demisie a lui Reghecampf: „Ii urez lui Reghe sa fie sanatos acolo unde ii e lui bine! Iar daca are o oferta de la un club mare, atunci sa-i dea Dumnezeu si mai multa sanatate! El mi-a spus ca nu va pleca niciodata de la Steaua si de aia nici n-am pus vreo clauza de genul asta in contract. Nu se pune problema sa-i maresc salariul la vara pentru ca el castiga mult din clauzele de performanta”.

Gigi Becali asteapta linistit finalul sezonului

Chiar daca insusi Laurentiu Reghecampf a incercat sa puna punct subiectului – „Nu am discutat cu nimeni despre plecare mea, nu-i nimic adevarat” -, Gigi Becali tot a gasit rost de o noua intepatura la adresa antrenorului. De data aceasta, nemultumirea deputatului a vizat titularizarea brazilianului Adi Rocha in meciul cu Ceahlaul: „Eu cred ca scorul era 7-3 daca aveam pe teren oricare alt jucator in locul lui Rocha. Asta e foarte lent si pierde multe mingi, oricum din vara n-o sa mai fie la Steaua! Poate ca a fost chiar ultimul lui joc”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
466 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger