AcasăSPORTPatronul de la Fulham il face titular pe Lobont!

Patronul de la Fulham il face titular pe Lobont!

Lobont este pe cai mari si la AS Roma, dar si la nationala

Fulham FC, echipa miliardarului egiptean Mohamed Al Fayed, a facut o oferta impresionanta – in aceste vremuri tulburi – pentru achizitionarea portarului olandez de la AS Roma, Maarten Stekelenburg.

Lobont este pe cai mari si la AS Roma, dar si la nationala

Londonezii de la Fulham sunt interesati de serviciile colegului lui Bogdan Lobont, olandezul Stekelenburg. Prin vocea managerului Martin Jol, gruparea patronata de miliardarul egiptean Mohamed Al Fayed a inaintat o oferta de 10 milioane de euro.

Mohamed Al Fayed a cumparat-o pe Fulham acum 15 ani, pentru 6,25 milioane de lire sterline

Cum tehnicianul Zdenek Zeman nu prea il are la inima pe batav, romanii vor da curs solicitarii, iar Bogdan Lobont va avea calea si mai libera pentru postul de titular in poarta Romei. Goalkeeperul roman este pe cai mari si pentru tricoul cu numarul 1 de la nationala, hunedoreanul in varsta de 34 de ani fiind folosit de Victor Piturca in amicalul cu Slovenia (scor 3-4), dar convocat si pentru dubla cu Estonia si Andorra. Concurentii celui poreclit „Pisica”, pe postul de goalkeeper la prima reprezentativa, nu prea au cu ce sa se laude la echipele de club, Costel Pantilimon fiind rezerva la Manchester City, iar Ciprian Tatarusanu – rezerva la Steaua.

author avatar
Sebastian Stan
247 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger