AcasăSPORTPatronul clubului Steaua face legea pe A2!

Patronul clubului Steaua face legea pe A2!

Vasile Geambazi

Vasile Geambazi, unul dintre nepotii lui Gigi Becali si actionar la FC Steaua, a ajuns duminica seara la Sectia 13 Politie, dupa ce a sicanat in trafic un sofer, pe autostrada A2.

Vasile Geambazi, cel mai discret patron din fotbalul romanesc

Incidentul a avut loc duminica, in jurul orei 22.00, pe A2, sensul spre Bucuresti. Vasile Geambazi, aflat la volanul unui autoturism Maybach, si Iulian Lambru, care conducea o masina Bentley, s-au sicanat in trafic cu soferul unui Volkswagen Golf, care se intorcea la Bucuresti impreuna cu familia, sotia si un copil minor. Dupa ce a intrat in Bucuresti, soferul autoturismului Volkswagen a oprit in fata Sectiei 13 Politie. Geambazi si Lambru l-ar fi urmarit pe soferul autoturismului Volkswagen pana in fata sectiei de politie, unde, conform spuselor soferului agresat, unul dintre Geambazi si Lambru ar fi dat cu piciorul in Volkswagen. Surse din Politie au precizat ca soferul autoturismului Volkswagen Golf, Marius Simionescu, in varsta de 33 de ani, a refuzat sa faca plangere si le-a spus politistilor ca este bulversat si vrea sa se mai gandeasca in zilele urmatoare daca revine insotit de un avocat pentru a face plangere pentru amenintare si distrugere. In lipsa unei plangeri, politistii Sectiei 13 au consemnat incidentul intr-un proces-verbal.

Impreuna cu tatal sau, Constantin Geambazi, Vasile detine clubul de fotbal Steaua Bucuresti, cel putin in acte, unde au calitatea de actionari majoritari.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
545 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger