AcasăSPORTPatronul Campedelli l-a "sechestrat" pe Mutu

Patronul Campedelli l-a „sechestrat” pe Mutu

Mai mult ca sigur, Mutu va parasi Cesena in vara acestui an

Rezultatele proaste din ultima perioada l-au determinat pe seful suprem al Cesenei sa bage toata echipa intr-un cantonament „pe termen nelimitat”.

Mai mult ca sigur, Mutu va parasi Cesena in vara acestui an

„Sa stea acolo pana mi-oi aduce eu aminte de ei!”, pare a fi ideea dupa care se ghideaza Igor Campedelli, boss-ul „lanternei rosii” din Serie A. Chiar daca salvarea de la retrogradare pare doar un vis frumos, Campedelli nu se da batut si recurge la o masura italiana: toata echipa merge in cantonament la Fratta Terme, o statiune situata la 16 kilometri de Cesena.

Fotbalistul roman si patronul Igor Campedelli, in vara anului trecut, la semnarea contractului

Jucatorii nu au voie sa paraseasca zona, conform spuselor lui Campedelli: „Fotbalistii au fost bagati in cantonament pe termen nelimitat. Voi tine echipa acolo cat timp voi considera de cuviinta. Iar de acum inainte, pe teren vor intra doar jucatorii care au motivatie si care vor pune umarul pentru binele Cesenei, sa nu-i mai vad pe cei care vaneaza bonusuri contractuale personale!”.

In 2012, Cesena a disputat 12 partide, pierzand doua dintre ele. Dupa 28 de etape, gruparea „calutilor de mare” ocupa ultimul loc in clasament, la 14 puncte de salvare.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
87 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger