AcasăSPORTPatronii lui Manchester United, gest rușinos la înmormântarea lui Bobby Charlton

Patronii lui Manchester United, gest rușinos la înmormântarea lui Bobby Charlton

Membrii familiei Glazer, care deține clubul Manchester United, au fost criticați dur de fanii echipei pentru modul în care au tratat înmormântarea legendei Bobby Charlton. Unul dintre puținii fotbaliști înnobilați cu titlul de „Sir” de Regina Elisabeta a II-a s-a stins din viață la vârsta de 86 de ani.

Iar înmormântarea celebrului ex-jucător de la Manchester United, câștigător al Cupei Mondiale cu Anglia, în 1966, a fost complet ignorată de miliardarii americani care patronează gruparea de pe Old Trafford.

Clanul Glazer, cum îl numește presa britanică, a venit cu o scuză pentru absența de la ceremonia de înmormântare. Americanii susțin că „nu au vrut să atragă atenția asupra lor prin prezența la acest eveniment dureros”. Însă, cum era de așteptat, fanii lui United n-au dat doi bani pe aceste explicații și au catalogat gestul șefilor ca fiind „un alt exemplu rușinos” al conducerii clubului. Ba, mai mult, susținătorii „diavolilor roșii” îi acuză pe miliardarii americani că „privesc Manchester United doar din perspectiva banilor și nu sunt potriviți pentru a conduce un club de acest nivel”, potrivit Daily Mail.

În schimb, Alex Ferguson ramâne în grațiile suporterilor. Încă o dată, acesta și-a dovedit dragostea pentru clubul la care activat peste 26 de ani ca manager. Astfel, Ferguson nu a lipsit de la înmormântarea lui Bobby Charlton și nu a evitat să își arate recunoștiința față de această legendă. „A fost un om fantastic. Am ajuns la United datorită lui Bobby Charlton”, a punctat Alex Ferguson, cel mai titrat manager din istoria grupării engleze.

author avatar
Mihail Ioan
1.410 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger