AcasăSPORTPatron surpriza pentru UTA. Mutu vine la Arad

Patron surpriza pentru UTA. Mutu vine la Arad

Internationalul roman Adrian Mutu este interesat sa achizitioneze clubul UTA, unul dintre numele grele ale fotbalului romanesc.
Aflata intr-o situatie disperata, cu datorii la jucatori, antrenori si diversi furnizori de servicii, „Batrana Doamna” poate fi salvata de Mutu si unul dintre amicii sai, Adrian Martian. Cei doi au purtat, deja, o serie de discutii cu Giovanni Catanzariti, actualul finantator al gruparii aradene, conform spuselor clujeanului Martian: „Suntem in contact permanent, Mutu a vorbit si el la telefon cu patronul Catanzariti, iar un detaliu important e prezenta pe banca a lui Adi Falub, cu care ma cunosc foarte bine de la Cluj. Avem mare incredere in posibilitatile lui si o conditie esentiala in finalizarea tranzactiei e aceea sa ni se garanteze urcarea in Liga 1 chiar in acest sezon. Nu ne permitem sa ne jucam cu un brand ca UTA, sa ne arate lumea cu degetul pe strada si sa spuna ca am venit  ca sa tinem echipa in «B»!”.
UTA a terminat turul pe locul 5 in Seria B a Ligii 2, cu 17 puncte, noua mai putine decat Poli Timisoara, ocupanta pozitiei secunde, ultima care asigura promovarea.
Autoritatile locale vor demara in vara construirea unui stadion nou, de 17.500 de locuri, dotat cu parcare (250 de locuri), hotel si muzeu al clubului. Valoarea investitiei este cifrata la 10 milioane de euro.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
512 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger