AcasăSPORTPatron din fotbalul romanesc, condamnat la 26 de ani de inchisoare!

Patron din fotbalul romanesc, condamnat la 26 de ani de inchisoare!

Gigi Becali si George Copos sunt mici copii pe langa patronul unei foste echipe de Liga I care a fost condamnat la 26 de ani de inchisoare.

Controversatul om de afaceri Sergiu Bahaian, patron al clubului de fotbal Gloria Buzau, a fost condamnat la ani grei de inchisoare pentru savarsirea infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat, inselaciune cu consecinte deosebit de grave, omor si instigare la omor deosebit de grav.

Despre Bahaian s-a spus inclusiv ca ajungea sa ingroape oameni de vii daca acestia nu cotizau corespunzator sau nu indeplineau sarcinile trasate.

Conform gsp.ro, Bahaian a devenit actionar majoritar la Gloria Buzau in august 2009, preluand pachetul majoritar de actiuni de la Costel Bucur.

Mihai Marin, presedintele clubului, sustine ca a incasat numai 23.000 de euro de la Bahaian, din care 10.300 au mers in contul portarului Mihai Minca, dintr-o restanta mai veche, iar 12.700 de euro au mers catre Federatia Romana de Fotbal, pentru a anula mai multe datorii.

sursa foto: crimetime.ro

author avatar
Cristi Ionita
686 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger