AcasăSPORTPaszkany vrea pe "Cluj Arena"

Paszkany vrea pe „Cluj Arena”

Arpad Paszkany

In schimbul renuntarii la acest plan, conducatorii din Gruia solicita 15 milioane de euro pentru modernizarea stadionului „Dr. Constantin Radulescu”.

Cluj Arena este bijuteria pe care a pus ochii Arpad Paszkany

Tensiune in Ardeal dupa ce Arpad Paszkany si-a manifestat dorinta ca echipa sa sa joace pe „Cluj Arena”, stadion construit din bani publici. „Daca pe «Cluj Arena» se joaca gratis, de ce sa nu jucam si noi acolo? Sau, vin cu alta propunere. Sa ne dea Consiliul Judetean nu 55 de milioane de euro, atat cat a costat «Cluj Arena», macar vreo 15 si atunci o sa facem un stadion complet si la CFR si am rezolvat problema”, a declarat Arpad Paszkany.

Arpad Paszkany

La randul lor, conducatorii Universitatii, echipa care va evolua pe noua arena, nici nu vor sa auda de aceasta varianta. Patronul Florian Walter si mai ales suporterii considera ca „U” este formatia fanion „a intreg Ardealului” si singurul club indreptatit sa fie gazda pe „Cluj Arena”. Stadionul va fi dat in folosinta incepand cu luna octombrie. Pe 11 este inaugurarea oficiala, cand este programat jocul amical dintre Universitatea si Kuban Krasnodar.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.349 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger