AcasăRecomandariPaszkany vinde CFR Cluj

Paszkany vinde CFR Cluj

Din ce in ce mai putini bani pentru fotbal, dupa ce si Arpad Paszkany si-a anuntat retragerea. Finantatorul CFR-ului cauta cumparatori pentru echipa care a dominat Liga 1 in ultimii sase ani.

Arpad Paszkany a cheltuit aproape 100 de milioane de euro cu CFR Cluj

Dupa George Copos, Cristi Borcea, Nicolae Badea, Dumitru Bucsaru si Adrian Porumboiu, a venit randul lui Arpad Paszkany sa spuna „stop” investitiilor in fotbal. Omul de afaceri clujean a contactat o renumita companie de consultanta („KPMG”), care are misiunea de a gasi potentiali cumparatori pentru formatia din Gruia. „Ultima data cand am vorbit pe marginea acestui subiect a fost in luna noiembrie, dar n-am spus niciodata ca vand echipa, ci ca am mandatat compania «KPMG» sa gaseasca parteneri dispusi sa ni se alature la acest club. Am spus si ca eu nu ma cramponez sa raman actionar majoritar si sa detin 51% din actiuni, este bine si daca raman cu 49%. Eu am un principiu: mai bine mananc o feliuta subtire dintr-un tort delicios decat sa mananc unul intreg de o calitate mai putin buna”, a spus Paszkany.
In opinia lui Paszkany, este exclus ca vreun miliardar arab sa se arate interesat de CFR Cluj: „Daca CFR ar fi un club din liga a treia engleza sau din liga a doua franceza, ar interesa mai mult oamenii de afaceri din zona araba sau din Indonezia. Asta e realitatea, cluburile din Romania sunt mult mai putin tentante decat cele din tarile cu fotbalul dezvoltat”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
870 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger