AcasăSPORTPaszkany si-a lasat nevasta pentru gagica lui Fabbiani!

Paszkany si-a lasat nevasta pentru gagica lui Fabbiani!

De cand a divortat, "Arpi" nu-si mai ascunde iubita de ochii lumi

Dupa ce Arpad Paszkany l-a invitat pe Gigi Becali la un meci de K1, finantatorul Stelei a replicat, declarand ca patronul CFR-ului i-a furat femeia fostului atacant al ardelenilor, Christian Fabbiani.

De cand a divortat, "Arpi" nu-si mai ascunde iubita de ochii lumi

Meciul dintre Steaua si CFR Cluj nu s-a incheiat pe „National Arena”. El continua prin intermediul presei. Invitat de Arpad Paszkany la rezolvarea diferendului barbateste, pe un ring de K1, Becali a replicat ca nu „serveste” asa ceva, dar il poate arunca in „lupta” pe bodyguardul sau, Fane Dediu. Ulterior, finantatorul Stelei a tinut sa-i aplice omologului sau clujean o lovitura sub centura, afirmand ca acesta si-a parasit nevasta pentru „gagica” lui Fabbiani. „Stiti de ce l-a dat el afara pe Fabbiani? Aia cu care este el acum (n.r. Anamaria Feher) era gagica lui Fabbiani. Fata il iubea mai mult pe argentinian, iar Paszkany era gelos. Si-a lasat nevasta ca sa o ia pe gagica lui Fabbiani”, a dezvaluit Becali. Cristian Fabbiani a fost transferat de CFR Cluj in 2007, pentru 2,2 milioane de euro. Dupa un an, Paszkany a decis imprumutul acestuia la Newell’s Old Boys, dar Fabbiani nu a mai revenit niciodata la Cluj.

Gras, dar cu lipici la femei

Fabbiani, intr-un moment fericit la CFR Cluj

In perioada in care a activat la CFR Cluj (2007-2008), Fabbiani era recunoscut pentru aventurile sale cu frumusetile din Cluj. Se spune ca argentinianul, in ciuda gabaritului sau, n-a „iertat” nimic cat a stat in Romania.

Feher l-a cunoscut pe „Arpi” in club, ea fiind dansatoare

Anamaria Feher si Arpad Paszkany s-au cunoscut in 2008, in clubul „Obsession” din Cluj, acolo unde fata era dansatoare. Trei ani mai tarziu, patronul CFR-ului divorta de Kinga, mama celor doi copii ai finantatorului. Desi nu s-au casatorit, Anamaria si Arpad au botezat in aceasta vara copilul cuplului Catalin si Andra Maruta, cei patru fiind prieteni aproape nedespartiti.

author avatar
Sebastian Stan
3.095 afisari
Zenville

Ultimele știri

Mugur Isărescu trage semnalul de alarmă: „Când datoria depășește 50%, trebuie luate măsuri”. Urmează îngheţarea pensiilor şi a salariilor?

Guvernul promite majorări de salarii şi pensii în anul electoral 2024, dar în 2025 ar putea veni prăpădul. Semnalul de alarmă l-a tras guvernatorul...

S-au scos „armele” în campania electorală din SUA. Donald Trump şi Joe Biden s-au atacat de la distanţă

Campanie electorală "murdară" în SUA. S-au scos armele "grele". Donald Trump l-a numit din nou pe Joe Biden drept un "escroc", sâmbătă, în Texas,...
proger