AcasăSPORTPaszkany si-a lasat nevasta pentru gagica lui Fabbiani!

Paszkany si-a lasat nevasta pentru gagica lui Fabbiani!

De cand a divortat, "Arpi" nu-si mai ascunde iubita de ochii lumi

Dupa ce Arpad Paszkany l-a invitat pe Gigi Becali la un meci de K1, finantatorul Stelei a replicat, declarand ca patronul CFR-ului i-a furat femeia fostului atacant al ardelenilor, Christian Fabbiani.

De cand a divortat, "Arpi" nu-si mai ascunde iubita de ochii lumi

Meciul dintre Steaua si CFR Cluj nu s-a incheiat pe „National Arena”. El continua prin intermediul presei. Invitat de Arpad Paszkany la rezolvarea diferendului barbateste, pe un ring de K1, Becali a replicat ca nu „serveste” asa ceva, dar il poate arunca in „lupta” pe bodyguardul sau, Fane Dediu. Ulterior, finantatorul Stelei a tinut sa-i aplice omologului sau clujean o lovitura sub centura, afirmand ca acesta si-a parasit nevasta pentru „gagica” lui Fabbiani. „Stiti de ce l-a dat el afara pe Fabbiani? Aia cu care este el acum (n.r. Anamaria Feher) era gagica lui Fabbiani. Fata il iubea mai mult pe argentinian, iar Paszkany era gelos. Si-a lasat nevasta ca sa o ia pe gagica lui Fabbiani”, a dezvaluit Becali. Cristian Fabbiani a fost transferat de CFR Cluj in 2007, pentru 2,2 milioane de euro. Dupa un an, Paszkany a decis imprumutul acestuia la Newell’s Old Boys, dar Fabbiani nu a mai revenit niciodata la Cluj.

Gras, dar cu lipici la femei

Fabbiani, intr-un moment fericit la CFR Cluj

In perioada in care a activat la CFR Cluj (2007-2008), Fabbiani era recunoscut pentru aventurile sale cu frumusetile din Cluj. Se spune ca argentinianul, in ciuda gabaritului sau, n-a „iertat” nimic cat a stat in Romania.

Feher l-a cunoscut pe „Arpi” in club, ea fiind dansatoare

Anamaria Feher si Arpad Paszkany s-au cunoscut in 2008, in clubul „Obsession” din Cluj, acolo unde fata era dansatoare. Trei ani mai tarziu, patronul CFR-ului divorta de Kinga, mama celor doi copii ai finantatorului. Desi nu s-au casatorit, Anamaria si Arpad au botezat in aceasta vara copilul cuplului Catalin si Andra Maruta, cei patru fiind prieteni aproape nedespartiti.

author avatar
Sebastian Stan
3.044 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger