AcasăRecomandariPaszkany s-a retras de la CFR Cluj

Paszkany s-a retras de la CFR Cluj

Fara sa detalieze subiectul, omul de afaceri Arpad Paszkany a anuntat, ieri, intr-o conferinta de presa, ca a cedat cu titlu gratuit actiunile pe care le detinea la clubul CFR Cluj unui grup de firme.

Arpad Paszkany a condus CFR Cluj timp de 13 ani

In momentul de fata, la CFR Cluj nu mai exista un actionar majoritar, clubul fiind controlat, cel putin din punct de vedere administrativ, de un grup de firme. „Cesiunea acestor actiuni s-a facut fara valoare. Am cesionat actiunile pe baza unei promisiuni contractuale a firmelor respective in ceea ce priveste sustinerea financiara a clubului pentru urmatorii 10 ani. Nu am autorizarea din partea lor sa le fac publice, ei nu doresc functii de conducere la club, pur si simplu doresc sa sustina clubul prin toate caile legale si posibilitatile Codului fiscal din Romania. Nu este nimeni majoritar in momentul de fata. Este un SA care are 29 de actionari. Toate sunt societati inregistrate pe teritoriul Romaniei. Eu, ca persoana fizica, nu mai sunt actionar al clubului CFR 1907 Cluj„, a anun’at Paszkany. CFR Cluj are actionari care activeaza in diferite domenii, printre care servicii financiare, IT, imobiliare, agricultura. Totusi, Paszkany considera ca gruparea ardeleana are nevoie de un investitor din afara tarii pentru a evolua la un alt nivel in fotbalul international.
Arpad Paszkany a preluat clubul CFR Cluj in anul 2001, cand formatia se afla in Divizia C. In 13 ani, CFR Cluj a castigat campionatul de trei ori, de tot atatea ori Cupa Romaniei si de dou[ ori Supercupa Romaniei.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
776 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger