AcasăSPORTPaszkany, mutare decisiva dupa infrangerea cu U. Cluj: Miriuta OUT, Bergodi IN!

Paszkany, mutare decisiva dupa infrangerea cu U. Cluj: Miriuta OUT, Bergodi IN!

Miriuta urmeaza sa fie "executat" de conducerea CFR-ului (sursa foto: romaniansoccer.ro)

CFR Cluj, fosta campioana nationala a Romaniei, traverseaza un sezon mizerabil, ardelenii aflandu-se pe locul 10 in Liga I, dupa disputarea a 24 de etape.

Miriuta urmeaza sa fie "executat" de conducerea CFR-ului (sursa foto: romaniansoccer.ro)

Mai mult, luni seara, CFR Cluj a suferit o infrangere istorica, 1-2 cu Universitatea Cluj, marea rivala locala. A fost primul esec suferit de CFR-isti in fata „studentilor”, dupa 42 de ani.

La finalul confruntarii, extrem de abatut, Vasile Miriuta, antrenorul CFR-ului, a dat vina pe conditiile de la echipa. Noua fotbalisti sunt la final de contract, iar gruparea ardeleana are probleme cu finantele fiind in pericol sa rateze obtinerea licentei pentru sezonul viitor la Liga I.

Totusi, Ziua de Cluj anunta ca Miriuta poate sta linistit, urmand sa scape curand de aceste probleme. Exista informatii ca tehnicianul va fi demis cat de curand de patronul Arpad Paszkany.

Iuliu Muresan (presedintele CFR-ului, dreapta) a fost mandatat sa-l aduca pe Bergodi (sursa foto: digisport.ro)

Conducerea CFR-ului este nemultumita de parcursul echipei cu Miriuta la timona, acesta inregistrand trei egaluri si doua infrangeri pe banca ardelenilor.

Antrenorul CFR-ului urmeaza sa fie inlocuit cu italianul Cristiano Bergodi, care a mai condus echipa clujeana in sezonul 2006-2007. Bergodi a asistat, luni seara, la meciul CFR Cluj – Universitatea Cluj si este liber de contract, dupa ce a incheiat colaborarea avuta cu Brescia.

author avatar
Cristi Ionita
315 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger