AcasăSPORTPaszkany insista. CFR Cluj, din nou pe taraba!

Paszkany insista. CFR Cluj, din nou pe taraba!

Arpad Paszkany

Ne-am obisnuit ca la fiecare inceput de sezon sa apara cate un patron dispus sa cedeze clubul de fotbal pe care il conduce. Dar, parca Arpad Paszkany nu se invata minte niciodata. Finantatorul echipei CFR Cluj mai face o incercare si anunta inca o data ca este gata sa se retraga.

Arpad Paszkany

Presedintele fostei campioane, Iuliu Muresan, spune ca poarta negocieri cu doi oameni de afaceri pregatiti sa cumpere CFR. „Suntem in discutii avansate cu niste investitori. Nu pot sa va spun momentan despre cine este vorba. Daca se concretizeaza aceste negocieri, pana in iarna se vor rezolva toate problemele. Exista oameni care isi doresc sa investeasca in fotbalul romanesc. Ei ne-au cautat pe noi. Daca ies aceste negocieri se vor rezolva toate problemele la club, inclusiv iesirea din insolventa. S-ar iesi imediat din insolventa. Daca nu ne vom intelege vom incerca sa mai scadem cheltuielile, sa mai producem bani si cred ca in vreo trei ani vom reusi sa iesim. Suntem la zi cu banii, de cand am intrat in insolventa. E greu cu insolventa, dar sper sa ne descurcam. Noi suntem obligati sa producem bani, prin vanzarea de jucatori. Momentan eu iau deciziile la club pentru ca domnul Paszkany nu se mai implica”, a spus Muresan la DigiSport.

Paszkany a mai incercat si anul trecut sa vanda CFR Cluj unor „afaceristi” maghiari, insa „milionarii” de Budapesta nu s-au aratat interesati sa bage bani in fotbalul romanesc.

author avatar
National
180 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger