AcasăSPORTPaszkany da prime de 2 milioane de euro pentru calificarea in primavara...

Paszkany da prime de 2 milioane de euro pentru calificarea in primavara UCL

Paszkany, Andone si Muresan viseaza la primavara Ligii Campionilor

Dupa o calificare fara probleme in grupele Ligii Campionilor, patronatul de la CFR Cluj a fixat ca obiectiv calificarea in „primavara” UCL. Pentru realizarea acestei performante, Arpad Paszkany a pregatit prime considerabile pentru antrenori si jucatori.

Paszkany, Andone si Muresan viseaza la primavara Ligii Campionilor

Daca Gigi Becali a declarat ca nu-l intereseaza participarea in Europa, el punand baza pe titlul in Liga 1, Arpad Paszkany vine cu o alta abordare pentru acest sezon european. Omul cu banii de la CFR si-a anuntat echipa ca doreste o calificarea in primavara, dar nu in Europa League, ci in Champions League.

Trofeul UCL, unul dintre putinele care lipsesc din vitrina clubului din Gruia

“De ce sa nu putem si noi? Au reusit echipe din Cipru sau Elvetia, iar daca vom fi concentrati vom putea aduce puncte de la orice adversar. Ma gandesc la o calificare”, s-a confesat Paszkany. Pentru a-si motiva jucatorii si staff-ul tehnic, clubul a pregatit prime individuale de 70.000 de euro, ceea ce insemna aproximativ 2 milioane de euro. Intr-o grupa cu Manchester United, Galatasaray Istanbul si Sporting Braga, conducera ardelenilor s-a gandit si la faptul ca s-ar putea ca echipa sa nu prinda unul dintre primele doua locuri. Astfel, va fi premiata cu jumatate din suma mentionata mai sus o calificarea in primavara Europa League. CFR Cluj va debuta in UCL cu portughezii de la Braga, in deplasare, pe 19 septembrie, iar in primul meci in „Gruia” vor intalni favorita grupei, Manchester United, pe 2 octombrie.

author avatar
Sebastian Stan
103 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger