AcasăSPORTPaszkany baga 15 milioane de euro in transferuri la CFR Cluj

Paszkany baga 15 milioane de euro in transferuri la CFR Cluj

Paszkany, Andone si Muresan, o echipa care are toate sansele sa ajunga intreaga in grupele UCL

Aflat pe punctul de a castiga un nou titlu cu CFR Cluj, Arpad Paszkany, finantatorul ardelenilor, si-a propus construirea unei echipe cu care sa faca o figura frumoasa in UEFA Champions League.

Paszkany, Andone si Muresan, o echipa care are toate sansele sa ajunga intreaga in grupele UCL

Experientele precedente din Liga Campionilor, cand CFR Cluj s-a luat la tranta cu AS Roma, Chelsea sau Bayern Munchen, ii dau aripi lui Pazskany. Acesta este dispus sa bage pana la 15 milioane de euro in echipa la vara. Banii sunt conditionati, insa, de venituri. Clujenii spera sa profite de cota buna a fostilor CFR-isti Lacina Traore (Kuban Krasnodar) si Alvaro Pereira (FC Porto).

Primul este in atentia marilor echipe din Rusia, care sunt gata sa dea 20 de milioane de euro pe ivorianul care a marcat 17 goluri pentru Kuban. Ardelenii au 10% din drepturile asupra jucatorului, astfel ca 2 milioane de euro ar intra in vistieria lor. Curtat de Chelsea si Paris Saint Germain, Alvaro Pereira poate aduce si el alte 4 milioane de euro CFR-ului. Uruguayanul este cotat la 20 de milioane de euro de FC Porto, iar clujenii au 20% din drepturile federative ale fotbalistului. Nu in ultimul rand, Sampdoria are sanse mari sa prinda barajul de promovare in Serie A, iar in cazul in care promoveaza, italienii trebuie sa achite CFR-ului  suma de 3,2 milioane de euro in contul transferului definitiv al lui Renan. Brazilianul a fost cedat sub forma de imprumut, in iarna, clujenii incasand atunci un milion de euro pe loc. Daca ia titlul, CFR  are de parcurs doua tururi pana la grupele Champions League. Misiunea pare accesibila, cei mai dificili posibili adversari fiind Anderlecht (campioana Belgiei) sau Celtic (campioana Scotiei).

author avatar
Cristi Ionita
334 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger