AcasăSPORTPaszkany a investit trei milioane de euro, scoate 18!

Paszkany a investit trei milioane de euro, scoate 18!

Pereira a jucat un singur an la CFR Cluj

Arpad Paszkany asteapta cu nerabdare perioada de mercato din ianuarie 2012, cand gruparea ardeleana ar putea incasa 7,5 milioane de euro fara sa se implice activ pe piata.

Pereira a jucat un singur an la CFR Cluj

CFR Cluj a pastrat 20% din drepturile federative ale fotbalistului uruguayan Alvaro Pereira (cedat la FC Porto) si 10% din drepturile asupra ivorianului Lacina Traore (vandut la Kuban Krasnodar), insa, in curand, procentele se pot transforma in bani frumosi. Pereira este dorit cu insistenta la Chelsea Londra, de catre fostul sau antrenor, Andre Villas Boas. Englezii ofera celor de la FC Porto suma de 25 de milioane de euro, fiind vrajiti de “polivalenta, travaliul si pofta de gol” ale sud-americanului.

Traore a fost cumparat de ardeleni pe "nimic"

Cat priveste Lacina Traore, acesta a incantat la primul sezon in Rusia, reusind 14 goluri si 7 pase decisive in 26 de aparitii in tricoul lui Kuban Krasnodar, formatie coordonata de romanul Dan Petrescu. Campioana Zenit St.Petersburg, precum si Anji „El Dorado” Makhachkala sunt dispuse sa achite cate 25 de milioane de euro pentru aducerea atacantului in varsta de 21 de ani.

Paszkany, sau cum se poate face profit in fotbal

In aceste conditii, daca transferurile vor fi perefectate in ianuarie 2012, CFR Cluj va primi 7,5 milioane de euro, gratie procentelor detinute de ardeleni. La aceasta suma se adauga alte 10,5 milioane de euro, incasati de clujeni la momentul despartirii de Traore si Pereira. Astfel, clujenii vor scoate 18 milioane de euro dintr-o afacere in care au investit aproape 3 milioane de euro.

author avatar
Cristi Ionita
164 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger