AcasăSPORTPaszkany a decis: CFR Cluj trebuie antrenata de un fost international maghiar!

Paszkany a decis: CFR Cluj trebuie antrenata de un fost international maghiar!

CFR Cluj a mutat agresiv pe piata transferurilor, in vara, dar parcursul din sezonul de toamna a fost departe de asteptari, fosta campioana fiind o umbra a formatiei care domina Liga I.

Ardelenii au inregimentat fotbalisti cu CV, de la echipe importante precum Bologna sau Parma, dar ocupa abia locul al saptelea in Liga I, dupa desfasurarea a 19 etape, intr-un sezon in care patronul Arpad Paszkany avea alte asteptari.

S-au pariat toti banii pe Petre Grigoras, dar antrenorul poreclit „cel mai tare din oras” a aratat, in ultimele meciuri, ca si-a pierdut calitatile, astfel ca Paszkany pregateste, deja, despartirea de tehnician. De altfel, Grigoras sustinea ca in urma cu cateva saptamani ca „se asteapta la orice”.

Grigoras a dat gres pe banca CFR-ului

Interesant este ca inlocuitorul lui Grigoras este un nume la care putini se asteptau. Paszkany negociaza cu Vasile Miriuta, antrenor care a dus pe Ceahlaul Piatra Neamt pe locul 9, in ciuda unui lot destul de subtire. Conform stiridesport.ro, Miriuta si-a intrerupt vacanta pentru a se deplasa la Cluj si a negocia cu oficialii CFR-ului.

Nascut la Baia Mare, Miriuta (45 de ani) a marcat un gol in noua selectii la nationala Ungariei (sursa foto banatsport.ro)

Mutarea este aproape sa fie finalizata, clujenii propunandu-si sa-l instaleze cat mai rapid pe Miriuta pentru ca acesta sa pregateasca din timp atat campania de transferuri, cat si tactica pentru retur. In plus, Miriuta nu va ajunge cu mana goala la Cluj, el urmand sa ia cei mai buni jucatori de la Ceahlaul, printre numele vizate regasindu-se Lucas Garcia, Bojan Golubovic sau pustiul Andrei Marc.

Nemtenii sunt gata sa renunte la Miriuta si cativa dintre jucatori, cu conditia ca in sens invers sa mearga mai multi fotbalisti aflati sub contract cu CFR Cluj, dar care nu intra in vederile ardelenilor.

author avatar
Cristi Ionita
518 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger